Auto onderhoud..

Wij begrijpen dat uw auto uw kindje is.. Of is het misschien een onmisbaar onderdeel van uw leven geworden? Of gewoon een noodzakelijk kwaad.. Wat er ook voor u van toepassing is, bij DeBodegraafseBandenman behandelen wij elke auto alsof hij van onszelf is.
Auto's worden tegenwoordig steeds complexer en het onderhoud wordt ook steeds specifieker per merk en model. We zorgen er dan ook altijd voor dat we de fabrieksvoorschriften aanhouden met betrekking tot de kwaliteit van onze materialen.
Wij houden rekening met uw model auto maar ook met uw voorkeuren, hierdoor kunnen we u altijd een passende oplossing bieden. Wat voor ons voorop staat is kwaliteit voor een betaalbare prijs.
Wist u bijvoorbeeld dat u de APK keuring gratis krijgt in combinatie met een grote onderhoudsbeurt.
Bij DeBodegraafseBandenman hechten we aan kwaliteit en daarom gebruiken we onderdelen van een hoge kwaliteit zoals bijvoorbeeld Bosch en Brembo remdelen, Bosch filters, Bosch of Valeo ruitenwisser bladen, NGK bougies en ontstekingsdelen, MPM motorolie en koelvloeistoffen etc..

Gemiddeld genomen betaald u voor een standaard kleine beurt rond de 135 euro en voor een grote beurt 350 euro al naar gelang de gebruikte materialen kan deze prijs afwijken. Nieuwsgierig wat een onderhoudsbeurt voor uw voertuig kost neem dan contact met ons op.