Over ons..

Mogen wij ons even voorstellen, ik ben Dirk Kapteijn en ben in 1997 begonnen in de bandenhandel vanuit het schuurtje achter in de tuin, in 2000 heeft mijn zoon Hilco zich bij het bedrijf gevoegd en in 2021 is hij mede eigenaar geworden, samen met mijn dochter Diliana aan de receptie hebben wij een super sterk team.

In 1997 zijn we begonnen in ons kleien schuurtje achter het huis waar we door de groeiende vraag, en omdat ons schuurtje maar vier vierkante meter groot was, al gauw ruimte tekort kwamen. Uiteindelijk vonden we een passende locatie in de Prins Bernhardstraat 43a waar we heden ten dagen nog steeds onze service en expertise aanbieden aan onze klanten. Samen gaan wij vol energie door met het verder uitbreiden van onze werkzaamheden om zo tegemoet te kunnen komen aan de wensen van onze klanten.

Uiteraard is ons aanbod in de diverse bandenmerken en soorten sinds de opening behoorlijk uitgebreid en kunnen we APK keuringen en klein onderhoud uitvoeren.

We zijn dus al ruim 20 jaar actief in de bandenhandel en kunnen dus wel zeggen dat we een aardig idee hebben waar we het over hebben. Onze medewerkers worden regelmatig getraind en worden middels cursussen en trainingsdagen up-to-date gehouden van de laatste ontwikkelingen in de banden en wielen branche.
Tevens zijn wij een gecertificeerd APK keurings station met een RDW erkenning, daarnaast bieden wij leerling monteurs stage plekken aan om in samenwerking met hun school een zogenaamde BBL opleiding te volgen.
Inmiddels staan wij bekend in Bodegraven en omstreken als De Bodegraafse Bandenman een bedrijf waar je goede service en advies krijgt, en waar de prijzen altijd zo aantrekkelijk mogelijk zijn. 

Wij hopen u daarom snel te mogen ontvangen in ons mooie bedrijf waar de koffie altijd warm staat.

Gewoon even wat foto's..